ENERGIBALANSERING/GUIDAD MEDITATION


Energi/Chakrabalansering:
Allting som vi och vår kropp gör är beroende av energi. I och runt människokroppen finns olika energisystem som förser alla våra celler, det vill säga: organ, skelett, muskler och blod med energi. Exempel på några energisystem är nervsystemet som utgår från hjärna och ryggmärg samt blodcirkulationen, akupunkturmeridianer och chakran.
Vid en balansering av chakrasystemet frigörs känslomässiga blockeringar samtidigt som kroppens egen helande förmåga sätt igång.

Jag strävar efter att alltid se det unika i varje människa och att lyfta fram det. Energibalanseringen kan hjälpa dej att komma i kontakt med bortglömda händelser samt förträngda känslor och att släppa blockeringar. Detta kan bidra till att du får viktiga insikter, verktyg samt att du får tillbaks din egen energi och livsglädje.

Vid en energibalansering ligger eller sitter du. Jag går igenom dina chakran, berättar vad jag ser och vi har ett samtal där vägledning och balansering är en del i behandlingen. Jag arbetar medialt, med energi, bilder samt via min intuition.

Jag har bland annat utbildat mej hos Birkan Tore har under många år arbetat med energibalanseringar samt intuitiv/medial vägledning.

Guidad meditation:
Kanaliserad och djupgående. Spännande inre resor där du kan komma i kontakt med både dig själv och även andra. När jag jobbar med enskilda kunder blir meditationen skräddarsydd utifrån guidning, behov och önskemål.
När jag jobbar med större grupper eller via webben kan jag erbjuda olika teman, inriktningar på meditationerna. Det magiska med alla dessa behandlingar är att du som deltagare kommer i kontakt med egna guider och hjälpare. Så vad jag gör är att guida dig och skapar förutsättningar för dessa kontakter.

Energibalansering och guidad meditation går bra att erbjuda via telefon och web.

Energibalansering/guidad meditation 60 min: 700:-

Energibalansering/guidad meditation 90 min: 1:a tillfället 1000:-

Jag kommer att kunna erbjuda guidade meditationer med olika inriktningar och teman via webben fr.o.m maj månad.

Tid som ej avbokas senast 24 timmar innan bokad tid
debiteras med hela summan.